Opleider van de maand: Verboon Wegwijze Opleiders

Rijsimulator haalt de praktijktraining op openbare weg in

Verboon simulator

Praktijktraining nascholing code 95 richt zich op het beoordelen en bijschaven van de vaardigheden van een chauffeur.
De praktijk is de beste leerschool en dus ga je als chauffeur de weg op.

Aan training op de openbare weg kleven echter een aantal nadelen: kosten door het gebruik van het voertuig, een belasting voor het milieu en een beperking van de effectieve trainingstijd.

Tijdens het rijden op de openbare weg doen zich in het verkeer niet altijd de meest leerzame of interessante situaties voor. Je rijdt toch vaak ‘rechttoe-rechtaan’. En wil je trainen op een specifieke lastige situatie of speciale manoeuvre, dan kan dat moeilijk zijn omdat je een situatie niet spontaan kunt oproepen. Hier komen de voordelen van de rijsimulator om de hoek kijken!

De voordelen van de rijsimulator

De praktijktraining op de rijsimulator biedt meerwaarde! Het is goedkoper, veiliger en effectief. Het dringt het brandstofverbruik terug en vermindert de kans op schade. Bovendien verbetert training op een simulator op veelzijdige wijze professioneel rijgedrag: elk lastig verkeersprobleem kan keer op keer worden geoefend. Je traint dus met zekerheid precies die uitdagingen die je moeilijk vindt.

Wil je goed aan de slag? Kies dan een CBR/CCV gecertificeerde code 95-praktijktraining op de rijsimulator. De effectieve manier van trainen past daarnaast uitstekend binnen beleid voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle voordelen op een rij:

  • Veiliger, efficiënter en effectiever trainen in uitdagende situaties
  • Financieel aantrekkelijk
  • Objectieve meting en evaluatie
  • Minder productiviteitsverlies
  • Maatschappelijk verantwoord                                        

Innovatie bij Verboon: e-learning & simulator

Wat houdt een praktijktraining code 95 op de rijsimulator plus de e-learning in?

Je start met een voorbereidende zelfstudie van 3 uur via e-learning. Hierin komen alle aspecten stapsgewijs en overzichtelijk aan de orde.

Daarna volg je een intensief programma van 4 uur met een of meer collega’s. In dit programma rijd je 85 minuten op de hoogwaardige rijsimulator. Je traint zonder probleem keer op keer speciale manoeuvres of uitdagende verkeerssituaties.

Verboon Wegwijze Opleiders biedt een zo breed mogelijk aanbod. De praktijklessen op de simulator volg je voor een veelheid aan voertuigen. Van bakwagen of touringcar tot trekker met oplegger of tankwagen. Het programma van Verboon Wegwijze Opleiders is geschikt voor diverse type voertuigen en situaties. Kom verder en lees meer! 

Veilig op weg Verboon Wegwijze Opleiders

Om de groeiambitie en nieuwe positionering van de specialist in transportopleidingen kracht bij te zetten, is Verboon Wegwijze Opleiders sinds oktober dit jaar herkenbaar aan een nieuwe uitstraling met energiek logo.

De innovaties en ontwikkelingen gaan gepaard met een nieuwe stijl: Wegwijze Opleiders! Een stijl die past bij het bedrijf dat Verboon Wegwijze Opleiders in de loop der jaren is geworden en de ambities die de onderneming heeft: iedereen opleiden tot wijze weggebruikers in de breedste zin van het woord!

Deze praktijkles nascholing code 95 op de rijsimulator is een mooi voorbeeld van wat Verboon belooft en ambieert waar te maken!

Website Verboon Wegwijze Opleiders

Plaats op uw profiel: LinkedIn