Informatie Code 95 Nascholing

Regelmatig veranderen er zaken rond de verplichte nascholing (Code 95) voor de beroepsgoederenchauffeur. De meest recente informatie over de nascholing vind u daarom op deze pagina.

Vergelijk eenvoudig 350 verschillende Code 95 opleidingen, cursussen, trainingen voor de nascholing. Zoek hier uw Code95 opleiding

Welke informatie vind ik op deze pagina?
Aan de linkerkant ziet u in de overzichtelijke menustructuur alle onderwerpen die op de nascholing betrekking hebben. Zo vind u er informatie over de verplichte vrijstellingen, omwisselcertificaten, praktijktrainer, subsidies, gratis opleidingsadvies en nog veel meer.

Voor wie is deze informatie?
Deze informatie is interessant voor iedere chauffeur met een C of D rijbewijs in Nederland die beroepsmatig rijdt. Dit kan dus een chauffeur / eigen rijder zijn die bijvoorbeeld goederen binnen Nederland vervoert of een transportbedrijf dat internationaal goederen vervoert binnen Europa en ver daarbuiten.

Nog andere vragen?
Heeft u nog vragen die niet beantwoord worden met de informatie op deze pagina.
Dan kunt u deze altijd per e-mail sturen naar: service@vergelijknascholing.nl.
We zullen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

Gratis onafhankelijk opleidingsadvies
Als uw onderneming werknemers heeft die de verplichte Code 95 cursussen moeten volgen en u door de bomen het bos niet meer ziet. Dan zijn wij er om uw opleidingswens te vertalen naar een concreet en vrijblijvend opleidingsvoorstel. U vraagt het advies hier eenvoudig aan: Aanvragen opleidingsadvies

Plaats op uw profiel: LinkedIn