Opleider van de maand: SKW Opleidingen

SKW1SKW-opleidingen is een opleider in veiligheidstrainingen. Ook voor de Code95 mogen zij de (U21) EHBO verzorgen, dit kan zowel regulier als met e-learning.

De reguliere training wordt gevolgd in een dag van 8 uur inclusief 1 uur pauze. De e-learning bedraagt 4 uur online op een willekeurige locatie, tijdens een pauze in de cabine vanaf een telefoon of tablet of thuis vanachter een laptop of pc. Gevolgd door 3 uur praktijk.

Bij SKW-opleidingen weten ze als geen ander dat chauffeurs geen kantoormensen zijn die een halve dag stil gaan zitten om informatie op te nemen. Kent u de uitspraken van de chauffeurs, laat mij maar rijden, die cursussen moet dat echt enz. enz.

De trainingen zijn niet steriel vanachter een scherm met lappen PowerPoint, maar zijn praktijk gericht. Leuk om een filmpje te zien en/of een verhaal te horen hoe je een onwel geworden chauffeur uit de cabine kunt halen. SKW Opleidingen trekt de schoenen aan en gaat met de cursisten naar buiten om echt iemand uit de cabine te halen. Niet horen en absorberen maar ondervinden, voelen en leren.

Chauffeurs in tanktransport zullen andere situaties meemaken dan chauffeurs die met vee of bloemen rijden. Zo ziet u iedere doelgroep is anders, hier spelen zij op in zodat niks een eenheidsworst is.

Meer informatie over SKW opleidingen: SKW Opleidingen

Plaats op uw profiel: LinkedIn