Opleider van de maand: Rijschool Franquinet

Nieuwsbrief 1Duurzame praktijktraining in rijsimulator

Tot 1 april is de volledige Code95 training, inclusief praktijktraining via e-learning te volgen bij Rijschool Franquinet. Je volgt dan 22 uur online thuis op de computer en 13 klassikaal of via een praktijkles in de simulator.

De praktijktraining is dan ook de groenste CO2 neutrale praktijktraining voor de Code95 in Nederland.Je volgt dan voorafgaand 4 uur theorie via e-learning en daarna samen met je collega 3 uur in een simulator. Dit telt dan mee voor 7 praktijkuren.

Bij 35 uur code 95 volgt iedereen via E-learning 22 uur online thuis op de computer en 13 uur klassikale of praktijkles. Na 1 april komen er waarschijnlijk nieuwe eisen zodat je nog maar 3 opleidingen met E-learning mag volgen.

De praktijkuren vinden plaats in de truck simulator waar je samen met je collega in 3 uur het praktijk gedeelte afsluit. Door deze praktijktraining samen met bijvoorbeeld een collega te volgen levert dit direct tijdwinst op.

CO2 neutraal
De praktijktraining is dus de groenste praktijktraining van Nederland en er hoeven dus geen kilometers worden afgelegd op de openbare weg.

Naast al deze voordelen zit er ook nog eens per deelnemer € 100 SOOB subsidie op deze training.

Voor meer informatie kijk op de website van Rijschool Franquinet.

Plaats op uw profiel: LinkedIn