Opleider van de maand: Leeuw Opleidingen

Leeuw rijschoolbrancheLeeuw Opleidingen is een van de grootste en meest moderne opleiders op het gebied van Transport en Logistiek in Zuid-Nederland. Met een team van 35 vaste medewerkers en een pool van flex-collega’s bouwen we aan een sterk groeiende organisatie.

Wij zijn een expert in de reguliere rijopleidingen in de categorieën A, B, C, D en E rijbewijzen en daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trainingen op het gebied van Code 95, VCA, BHV, ADR en Intern Transport. Bovendien bieden wij ook code 95 trainingen voor zowel theorie als praktijk.

1,5 hectare trainingscentrum
Waar wij uniek in zijn is dat we beschikken over 1,5 hectare trainingscentrum waar o.a. antislip en rijvaardigheidstrainingen voor motor, auto en vrachtauto geven. Bovendien hebben wij een eigen (hef- reachtruck) instructiehal om trainingen voor intern transport te geven. Uiteraard kunnen alle opleidingen in-company gegeven worden.

Leeuw opleidingen staat bij haar relaties bekend om haar flexibele instelling. Neem gerust eens een kijkje op onze website www.leeuwopleidingen.nl en u zult zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden.

Plaats op uw profiel: LinkedIn