Opleider van de maand: Koops NOVL Opleidingen

Koops NOVLKoops NOVL Opleidingen en Koops NOVL Beroepsopleidingen uit Assen levert al bijna 60 jaar hoge kwaliteit verkeersscholing voor een gunstige prijs.

Wij geven praktijkles in Assen, Groningen en Uithuizermeeden. Theoriecursussen en nascholingscursussen kunnen ook in-company worden gegeven .

Wij verzorgen vrijwel alle verkeersopleidingen: van bromfietscursus tot vakbekwaamheidsopleidingen C en D en nascholing code 95 , T rijbewijs. Dus hét opleidingscentrum voor Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid. Tevens verzorgen wij rijlessen waarin de auto en motor kunnen worden aangepast voor mensen met een beperking. Ook heftruckopleidingen, taxi, bedrijfshulpverlening, VCA, EHBO, basisopleiding autolaadkraan, verreiker, logistiek medewerker en transportondernemer behoren tot ons opleidingspakket.

Uniek is onze opleiding voor Transportondernemer die kun je in verschillende cursus variaties afnemen, zowel E-learning als klassikaal les of individuele lessen op maat zijn te volgen.

Transportopleider

Wij zijn partner van Transportopleider, hier zijn diverse opleiders die nascholing verzorgen, wij maken als groep gebruik van onze eigen opleidingsplannen waardoor de kwaliteit hoog is van alle nascholingscursussen. Ook belangrijk is dat alle docenten ieder jaar nageschoold worden op diverse terreinen zoals didactiek, inhoudskundigheid , rijvaardigheid van de nascholing

Door partner te zijn van Transportopleider hebben wij een landelijke dekking voor opleidingen die voor de transport en de logistieke sector van toepassing zijn.

Ga naar de website voor meer informatie.

Plaats op uw profiel: LinkedIn