Opleider van de maand: Crescendo

Crescendo 1Opleiden met passie in Noord Holland

In Hoorn is opleider Trainingscentrum Crescendo klaar voor de periode ná Corona. Het aanbod van opleidingen is zeer divers, maar toch vooral gericht op de bouw, industrie en logistiek. Inmiddels is Trainingscentrum Crescendo 5 jaar actief en heeft een uitstekende naam opgebouwd met de diverse opleidingen en trainingen. Wegens de lockdown en Corona problematiek is er stagnatie ontstaan in de uitvoering van de diverse (na)scholingen. Inmiddels zijn de vooruitzichten steeds positiever aan het worden en kunnen zij zich richten op de toekomst.

Crescendo heeft inmiddels een goede naam opgebouwd als opleider van personen die moeite hebben met het leren. Regelmatig krijgt men cursisten die heel kundig met de handen zijn en is het leren een probleem om diverse redenen. Bijvoorbeeld door ADHD, dyslexie, moeite met begrijpend lezen, woordblindheid en een kleine woordenschat bij anderstaligen. Bij Crescendo is het door de praktische no nonsens aanpak en de gemoedelijke sfeer prima om nascholing te volgen. De trainers en instructeurs van Crescendo zijn mensen die zelf meer dan voldoende praktijkkennis bezitten en vooral laagdrempelig zijn ingesteld.

Einde 5 jaars cyclus 
De komende periode komt een grote hoeveelheid chauffeurs waarvan in september 2021 de Code 95 eindigt en die achterstand hebben op de Code 95 nascholingen. Niet alleen door Corona maar ook doordat de cyclus van 5 jaar op het einde loopt en men weinig tot niets heeft gedaan. Vooral de praktijktrainingen zijn in veel gevallen naar achteren geschoven. Kijk op onze website www.traincrescendo.nl  voor de actuele agenda want wij zijn er klaar voor. Ook voor advies en informatie kunt u bij ons terecht.

Plaats op uw profiel: LinkedIn