CCV past per september 2013 minimumeisen aan!

02-05-2013

CCV

Met het optimaliseringtraject heeft CCV het certificeren van nascholingscursussen vereenvoudigd, de minimumeisen aangepast en het toezicht op nascholingscursussen geoptimaliseerd.

Vanaf 1 juli 2013 is het indienen van een aanvraag voor een certificering op de nieuwe manier mogelijk. Als de aanvraag in orde is zal de certificering per 1 september 2013 van kracht gaan.

Bijgaand de folder die CCV tijdens de informatie bijeenkomst heeft uitgedeeld:

 

Let op: Tijdelijke wijziging certificeringtermijn nascholingscursussen

In het kader van het optimaliseringtraject voor de nascholing informeren we hierbij alle opleiders die in de nabije toekomst een certificering voor nascholingscursussen willen aanvragen.

Vanaf 1 september 2013 zal het certificeringtraject van een nascholingscursus op een andere manier worden ingericht. Daarom geven we het advies om op dit moment te wachten met het aanvragen van een certificering. Indien een opleider voor die tijd alsnog een certificering voor een nascholingscursus wil hebben, dan wordt de aanvraag gewoon in behandeling genomen. Deze certificering zal dan geldig zijn tot en met 31 december 2013.

Certificeringen die vanaf 1 september 2013 worden afgegeven zullen weer vijf jaar geldig zijn. Opleiders kunnen aanvragen voor deze certificeringen vanaf 1 juli 2013 in dienen.

Alle informatie hierover is terug te vinden op de website van het CCV.

Bekijk alle nieuwsberichten

Plaats op uw profiel: LinkedIn