Opleiders

 • Swanborn Groep

  Swanborn Groep

  Lelystad

  Bekijk onze opleidingen

 • ArboVision

  ArboVision

  ArboVision

  Bekijk onze opleidingen

 • ANDO Brandbeveiliging

  ANDO Brandbeveiliging

  ANDO Brandbeveiliging

  Bekijk onze opleidingen

 • BHV Huisman

  BHV Huisman

  Bekijk onze opleidingen

 • Verkeersschool van Buuren

  Verkeersschool van Buuren

  Vestiging Den Haag, Vestiging Pijnacker

  Code95 nascholing doen? Kom dan naar Verkeersschool van Buuren, bij onze verkeersschool bent u altijd verzekerd dat u uw Code 95 nascholing haalt en veilig en verantwoord de weg op kunt. Of u nu chauffeur bent van de vrachutauto of bus, wij bieden nascholing op maat. Kom uw Code 95 nascholing doen bij Verkeersschool van Buuren! Kijk op www.vbuuren.nl of bel met onze vestiging in Pijnacker: 015 - 744 00 08!

  Bekijk onze opleidingen

 • HER Opleidingen & Advies bv

  HER Opleidingen & Advies bv

  HER Opleidingen & Advies bv, HER Opleidingen Drachten , HER Opleidingen Waspik

  Als opleidings- en adviesbureau zetten wij ons in voor het kwalitatief informeren, opleiden en adviseren van bedrijven en personen op het gebied van de ARBO Wetgeving. Maar ons voornaamste doel is het opleiden van werknemers, zelfstandigen die in het bezit moeten zijn van verschillende verplichte certificaten en/of diploma`s. Wij verzorgen heftruck en reachtruck opleidingen, opleidingen op het gebied van veiligheid en VCA alsmede opleidingen/ trainingen zoals: opleiding veilig werken langs de weg en/of Basisopleiding logistiekmedewerker. Kortom wij staan klaar om u als klant te mogen verwelkomen.

  Bekijk onze opleidingen

 • Kemp Rijopleidingen BV

  Kemp Rijopleidingen BV

  Kemp Rijopleidingen BV

  KEMP Rijopleidingen BV is in 1989 begonnen als rijschool met één lesauto en inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider in Flevoland en actief in Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde en Harderwijk. Rijopleidingen Ook het aantal categorieën is in de loop der jaren flink uitgebreid. Zo geven wij ook rijlessen en opleidingen voor het scooter- en motorrijbewijs, 'E achter B', vrachtauto, bus, nascholing code 95 en het vaarbewijs. Steeds vaker weten cursisten die woonachtig zijn buiten de provincie onze rijschool te vinden. Betrouwbaar KEMP Rijopleidingen is aangesloten bij de BOVAG met drie sterren label en gecertificeerd VTL opleider in de Transport & Logistiek

  Bekijk onze opleidingen

 • BACE Academy

  Bekijk onze opleidingen

 • AAB Groep

  AAB Groep

  AAB Training en Opleiding kent een breed scala aan praktijk- en resultaatgerichte cursussen en trainingen. Daarnaast bieden wij adviestrajecten en managementondersteuning op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Onze filosofie is dat al onze producten maatwerk zijn! Wij zijn u daarom graag van dienst bij al uw opleidingsvragen, adviestrajecten, het beheer van uw opleidingen en de nascholing CCV Code 95. Voor meer informatie neemt contact op met een van onze adviseurs via info@aabgroep.nl of 0341-499744.

  Bekijk onze opleidingen

 • Mulder Training en Opleiding

  Mulder Training en Opleiding

  Urk

  Mulder Training en Opleiding, een zusteronderneming van Mulder Transport, is een opleidingscentrum gericht op de logistieke sector. We stemmen de inhoud van de cursussen zo goed mogelijk af op de praktijk, waar we veel kennis van hebben door onze jarenlange ervaring in deze sector. Kennis maken? Neem gerust contact met ons op!

  Bekijk onze opleidingen

Plaats op uw profiel: LinkedIn