SOOB-subsidie voor 2023 beschikbaar

10-01-2023

12699_fullimage_man-stapt-uit-vrachtauto-33894232_m (002)

Werkgevers die werknemers willen opleiden voor een branchekwalificerend certificaat of diploma, kunnen bij SOOB Subsidiepunt terecht. De keuze uit vakgerelateerde opleidingen is breed en varieert van opleidingen voor chauffeurs en logistiek personeel tot opleidingen voor het middenkader. Ook voor medewerkers in de sectoren verticaal transport en verhuizen is er een breed scala aan opleidingen met subsidie.  

SOOB-subsidie is beschikbaar voor opleidingen die worden uitgevoerd door opleiders met het certificaat ‘(Voorlopig) Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek’. Volgen uw medewerkers een branchekwalificerende opleiding met SOOB-subsidie? Dan moet de opleiding afgesloten worden met een officieel en onafhankelijk examen dat wordt afgenomen door een goedgekeurde exameninstelling. U vindt de gegevens van deze opleiders en de exameninstellingen op www.soobsubsidiepunt.nl/subsidie-aanvragen.

Zo zijn er ook dit jaar diverse Code 95 opleidingen waar SOOB-Subsidie op wordt verstrekt. Zo krijg je bijvoorbeeld op de training U17-1 Gebruik Laad- en Losmaterieel € 150,00 subsidie. En op de praktijk training W02-1 Schadepreventie € 175,00 subsidie.

De volledige lijst met opleidingen en de subsidiebedragen vind je in onderstaande brochure:

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Plaats op uw profiel: LinkedIn