Vanaf 19 juli weer mondkapjes op in CBR-ruimtes

18-07-2021

24348_fullimage_veilig cbr kantoor2-mg-7374-870px

In alle publieke ruimtes van het CBR draagt iedereen vanaf maandag 19 juli weer een mondkapje. Het CBR geeft de mondkapjes bij binnenkomst. Alleen als je zit, kan het mondkapje af. Met deze maatregel wilt het CBR de snelle stijging van coronabesmettingen tegengaan.

Het dragen van het mondkapje geldt al in examenvoertuigen. Het CBR adviseert dringend om ook tijdens rijlessen een mondkapje te dragen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we een nieuwe lockdown voorkomen.

Over het voorgaande informeert CBR opleiders via TOP internet en kandidaten via cbr.nl. Ook krijgen de opleiders op woensdag 21 april een mail met verdere uitleg. Ook in CBR kantoren wordt vanaf 19 juli weer een mondkapje gedragen als er verplaatst wordt. En thuiswerken blijft de norm. 

Verder heeft het CBR besloten dat CBR-medewerkers vanaf twee weken na hun laatste vaccinatie niet meer in quarantaine hoeven, als ze in contact zijn geweest met iemand die corona heeft. In alle andere gevallen blijft de quarantaineplicht van 5 dagen. Hierbij volgen ze de lijn van het RIVM.

Bekijk alle nieuwsberichten

Plaats op uw profiel: LinkedIn